Paavo häikiö wikipedia

Martti Häikiö – Wikipedia

Martti Johannes Häikiö (s. 1. lokakuuta 1949 Mikkeli) on dosentti ja historiantutkija. Hän on koulutukseltaan valtiotieteen tohtori.

Häikiön perheen lapset käyvät isoäidin kanssa raamattuleirillä …

17.9.2021 — Pietari Häikiö viettää mielellään aikaa eri paikoissa Kristiina-mummonsa kanssa, ja se käy hyvin Paavo-isälle. Kirkossa ärsyttää moni asia.

”On Suomen historian suurin tragedia, että työväenliike tarttui …

Tutkija yrittää muuttaa sisällissotakeskustelua: ”On Suomen historian suurin tragedia, että työväenliike tarttui aseisiin – ja on järkyttävää, että siitä vaietaan yhä” – Kulttuuri | HS.fi

30.9.2019 — Martti Häikiön pojat Juuso, Paavo ja Antti ovat pienestä pitäen kiusoitelleet isäänsä osuvalla tavalla. ”Näytä dokumentit! Missä ovat …

Historiantutkija Martti Häikiö yrittää muuttaa muun muassa sisällissotakeskustelua.

Ylen aikaisen iltapäivistä tunnettu Paavo Häikiö Ylen vuoden …

Ylen aikaisen iltapäivistä tunnettu Paavo Häikiö Ylen vuoden juontajaksi | Yle Uutiset

13.11.2015 — Paavo Häikiön radioääni on tuttu monille Uudenmaan alueella, sillä Ylen aikainen tavoittaa viikkotasolla liki puoli miljoonaa kuulijaa.

Yleisradion raati on yksimielisesti valinnut Ylen aikaisen iltapäiväjuontajan Paavo Häikiön Ylen vuoden parhaaksi juontajaksi.

Paavo Häikiö (@paavohaikio) / Twitter

Olen tänään A-studiossa puhumassa siitä, miksi en anna omien 9 ja 11-v poikieni käyttää älypuhelinta. (iPadia, läppäriä, GoProta, Spotifyta, Youtubea yms.

Paavo Häikiö – Television Presenter – Yle – LinkedIn Finland

Cross-media expert in radio, TV and internet journalism. Lecturer and speaker. Specialties: pitching, strategic planning, creative marketing, consulting, …

Paavo Häikiö | Facebook

Paavo Häikiö on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Paavo Häikiö ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille…

Radio Suomen toimittaja Paavo Häikiö – – Suomi24 Keskustelut

Radio Suomen toimittaja Paavo Häikiö – – Suomi24 Keskustelut

Radio Suomen toimittaja Paavo Häikiö. ytresdf. 2016-12-22 16:46:03. Ilmoita. on kokoomuslainen. Oletteko muut huomanneet asian?

on kokoomuslainen. Oletteko muut huomanneet asian?Juuri nyt äänessä Radio Suomessa.

Martti Häikiö – Wikiwand

1.10.2022 — Martti Johannes Häikiö (s. 1. lokakuuta 1949 Mikkeli) on dosentti ja historiantutkija. Hän on koulutukseltaan valtiotieteen tohtori.

Keywords: paavo häikiö wikipedia