Outokumpu yt

Outokumpu vähentää Suomesta 250 työpaikkaa – YT-neuvottelut

Outokumpu vähentää Suomesta 250 työpaikkaa – yt-neuvotteluissa ei huomioitu henkilöstön ehdotuksia lainkaan

22.12.2020 — Yt-neuvotteluilla yhtiö tavoittelee yhteensä 1000 ihmisen henkilöstövähennystä, joka toteutuu vuoden 2021 mennessä. Teräsyhtiö Outokummun logo …

Yt-neuvotteluilla yhtiö tavoittelee yhteensä 1000 ihmisen henkilöstövähennystä, joka toteutuu vuoden 2021 mennessä.

Outokumpu aloittaa yt-neuvottelut – Iltalehti

Outokumpu aloittaa yt-neuvottelut: 270 työpaikkaa vaarassa Suomessa. Teräsyhtiön toiminta vaatii tehostamista. Jopa kymmenesosa työpaikoista aiotaan karsia.

Outokumpu – YouTube

Outokummun yt-neuvottelujen suuruus järkytti Torniossa | TEK

Suomessa teräsyhtiö aikoo vähentää enintään 140 työpaikkaa ja ulkoistaa 100 ihmisen työt. Ruostumatonta terästä valmistava Outokumpu aloittaa yt-neuvottelut.

Ruostumatonta terästä valmistava Outokumpu aloittaa yt-neuvottelut. Yhtiö on vähentämässä maailmanlaajuisesti 600 työpaikkaa. Suomesta työpaikan menetys uhkaa enintään 140 henkilöä.Vähennyksistä enintään 90 kohdistuisi Tornioon ja 50 Espooseen. Lisäksi Torniossa Outokumpu aikoo ulkoistaa 100 ihmisen työt tuotannon tukitoimista.Torniossa raju vähennysten määrä yllätti ja järkytti.– Uuden toimitusjohtajan myötä jotain osattiin odottaa, mutta rajuudessaan niiden suuruus yllätti meidät täysin, sanoo Outokummun Tornion tehtaan ylempien toimihenkilöiden varaluottamusmies ja TEKin yksityisen sektorin valiokunnan puheenjohtaja Hannele Aikio. Suomessa liiketoiminta kannattavaaAikio huomauttaa, että viimeisen seitsemän vuoden aikana Torniossa ja Kemissä on jo käyty lukuisia yt-neuvotteluja.– Suomessa toimintoja on tehostettu moneen otteeseen ja liiketoiminta on terveellä pohjalla. Kemin ja Tornion tehtaat ovat kannattavia.Outokumpu työllistää Suomessa noin 2 100–2 300 henkilöä. Heistä ylempiä toimihenkilöitä on yhteensä noin 400.Kaiken kaikkiaan tänään kerrottujen suunnitelmien ja aiemmin ilmoitettujen, jo käynnissä olevien tehostamistoimenpiteiden myötä Outokummun henkilöstömäärän arvioidaan tulevina vuosina laskevan vuoden 2015 lopun 11 000:sta noin 9 300:aan. Jaksaminen koetuksellaOutokumpu julkisti tänään 5.4. myös uuden visionsa ja toimenpiteensä tuloskehityksen parantamiseksi. Outokummun visio on olla vuoteen 2020 mennessä ruostumattoman teräksen johtaja.Aikion mukaan Outokummun tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää irtisanomisia ja huolehtia myös jäljelle jäävän henkilöstön jaksamisesta.– En tiedä, miten työt voidaan jakaa jäljelle jääville työntekijöille. Jo nyt monelle ylemmällä toimihenkilöllä on liikaa töitä ja jaksaminen on koetuksella. 

Outokummun yt-neuvottelujen suuruus järkytti Torniossa – TEK

Outokummun YT-neuvotteluista? – – Suomi24 Keskustelut

Et ainakaan Outokummulla. Kai YT-neuvottelut käydään loppuun, ennenkuin lappuja jaellaan. Vai ilmoitettiinko, että määräaikaisuutesi loppuu? Äänestä.

Työnantaja vie huhujen mukaan työntekijöitä todella taidokkaasti 6-0. Luottamusmiesten osa neuvotteluissa ei varmasti ole helppo. Olen kuullut, että pel…

Outokummun YT-neuvotteluista? – – Suomi24 Keskustelut

Teräsyhtiö Outokumpu aloitti yt-neuvottelut – Suomesta saatetaan vähentää 270 työntekijää | Kaleva

5.11.2020 — Yhtiö perustelee yt-neuvotteluja kustannussäästöjen tarpeella. Outokumpu suunnittelee henkilöstömäärän laskemista alle 9 000 työntekijään …

Yhtiö perustelee yt-neuvotteluja kustannussäästöjen tarpeella. Outokumpu suunnittelee henkilöstömäärän laskemista alle 9 000 työntekijään vuoden 2022 aikana.

Teräsyhtiö Outokumpu aloitti yt-neuvottelut – Kaleva

Outokumpu vähentää Meri-Lapista 230 työntekijää – yt-neuvottelut päättyivät mustaan tiistaihin | Kaleva

22.12.2020 — Outokumpu vähentää henkilöstömääräänsä Suomessa 250:llä. Yhtiön marraskuussa aloittamat yt-neuvottelut lopetettiin tiistaina.

Outokumpu vähentää henkilöstömääräänsä Suomessa 250:llä. Yhtiön marraskuussa aloittamat yt-neuvottelut lopetettiin tiistaina.

Outokumpu vähentää Meri-Lapista 230 työntekijää – Kaleva

Etusivu – outokummunkaupunki.fi

Nähtävää ja koettavaa Outokummussa! … Ilmainen OkuFriends-mobiilipeli – Lataa, pelaa ja tutustu Outokumpuun! … YouTube sarja: It’s My Outokumpu!

Keywords: outokumpu yt