Nordea sijoitukset

Säästäminen ja sijoittaminen – Tutustu tuotteisiin | Nordea

Tutustu laajaan säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden tarjontaamme.

Sijoittaminen » Näin aloitat sijoittamisen | Nordea

Sijoittaminen – Aloita sijoittaminen jo tänään. Sijoittamisessa on paljon vaihtoehtoja ja monta tärkeää päätöstä pohdittavana, mutta tärkeintä on, että aloitat.

Sijoittamisen kaupankäyntipalvelut – Nordea

Miten löydän sijoitukseni ja miten voin ostaa ja myydä osakkeita tai rahastoja …

Markkina heiluu – myynkö sijoitukseni? – Nordea

Markkinoiden myllerryksessä tulee helposti ajatus myydä sijoituksia.

Sijoittajat – Nordea

Sijoittajat | Nordea

Nordean osake noteerataan Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä, ja osakkeenomistajinamme on noin 500 000 yksityishenkilöä.

Tervetuloa Nordean sijoittajasivuille. Täältä löydät kaikki Nordean osakkeenomistajille suunnatut tiedot.

Nordean tulos miellytti markkinoita – Luvassa yllätyssuuri osinko

2.2.2023 — analyysi Nordea osakkeet sijoitusideat tulokset. Nordea. Yli 200 vuoden päähän juureutuva Nordea Bank Oyj on tänä päivänä Pohjoismaiden …

Nordean Q4-tulos löi ennusteet. Konsernin hallituksen ehdottama osinko on 16 % edellistä suurempi. Nordean osake reagoi positiivisesti.

Nordea Funds

Nordea Funds | Nordea Funds

Nordea Funds on innovatiivinen laadukkaiden rahastojen hallinnoija, jonka tavoitteena on … Nordean rahastot tulevat luopumaan sijoituksista Venäjälle.

Nordea Funds on innovatiivinen laadukkaiden rahastojen hallinnoija, jonka tavoitteena on luoda lisäarvoa sijoittajille. Rahastotoiminnan peruselementtejä ovat luotettavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys sekä aktiivinen omistajapolitiikka ja vastuullinen sijoittaminen.

OP Nordea Autocall 2 2023

OP Nordea Autocall 2 2023 | OP

23.1.2023 — OP Nordea Autocall 2/2023 -laina on noin 1-3 -vuotinen sijoitus Nordea Bank Abp:n osakkeen kehitykseen. Avaintietoja: OP Nordea Autocall …

Ilmoita tiedot sijoituksista – vero.fi

13.1.2023 — Jos olet myynyt osakkeita tai muita arvopapereita ulkomaisen etävälittäjän kautta, ilmoita voitot tai tappiot myös näistä kaupoista.

Ilmoita myyntivoitto ennakkoon ja maksa verot ennakkoveroina tai ennakon täydennysmaksuna. Näin vältyt jäännösverolta ja mahdolliselta jäännösveron korolta. Osingoista maksaja tekee ennakonpidätyksen.

RAHASTOESITE Nordea Funds Oy 16.12.2022 – FundConnect

16.12.2022 — Syöttörahasto Sijoitusrahasto Nordea Korko Varovainen . … rahaa, tuottaa heikommin kuin muut samankaltaiset sijoitukset tai.

Keywords: nordea sijoitukset