L city räppäri spotify

Somalitaustaisten räppäreiden kappale nousi Spotify-kärkeen …

Somalitaustaisten räppäreiden kappale nousi Spotify-kärkeen ja kauhistutti kulttuurin vallanpitäjät – Kulttuuri | HS.fi

25.3.2021 — Siitä tuli hetkessä järkyttävän suosittu videopalvelu Tiktokissa, ja kiitos Tiktokin, omakustannebiisi nousi Suomen Spotifyn neloseksi. YB026:n …

Kulttuurivallanpitäjät keskustelevat espoolaisräppäreiden kappaleesta nyt yhtä holhoten kuin Suomessa keskusteltiin 40 vuotta sitten punkista.

YB026 – Wikipedia

Kappale pysyi listalla kahdeksan viikkoa. YB026 on somalitaustainen ja asuu Espoon Leppävaarassa sekä kuuluu L-City -nimiseen katujengiin.

L City on Spotify

Listen to L City on Spotify. Artist · 1 monthly listeners. … L City. 1 monthly listener. Follow. Popular. 1. Sin CiTy.

Syytteet: Milan Jaffin jengin kohteena listahitistä tunnettu räppäri

Iltalehti

8.3.2022 — Syytteiden mukaan Milan Jaff jengeineen aikoi kohdistaa vakavan väkivaltarikoksen Spotify-hitistä tunnettuun espoolaiseen räppäriin.

Näin katujengit uhkailivat toisiaan väkivalta-räpillä: Milan Jaff …

Näin katujengit Kurdish mafia ja L-City uhkailivat toisiaan väkivaltaisissa räp-kappaleissa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

15.3.2022 — … Kurdish Mafia ja Espoon Leppävaaran mukaan nimetty L-City, jonka keulakuvaksi on mielletty Spotify-hitistäänkin tunnettu räppäri.

Helsingin ja Espoon katujengien keulakuvat ovat kostokierteen aikaan julkaisseet uhoa pursuavaa musiikkia. Osa siitä päätyi todistemateriaaliksi jengikäräjille.

Kommentti: Spotifyn top 10 näyttää siltä, että keskustelua rap …

Kommentti: Spotifyn top 10 näyttää siltä, että keskustelua rap-musiikin misogyniasta on jatkettava – Rumba.fi

23.3.2021 — YB:n ja Nuteh Jonezin Steppasin partyy -kappale on ensimmäinen suomalainen Tiktok-hitti. Omakustanteena julkaistusta biisistä on jaettu …

YB:n ja Nuteh Jonezin Steppasin partyy -kappale on ensimmäinen suomalainen Tiktok-hitti. Omakustanteena julkaistusta biisistä on jaettu Tiktokista valtava määrä erilaisia videoita: jätkäporukka bailaamassa kappaleen tahtiin, liian suureen huppariin sonnustautunut tyyppi räppäämässä mukana, boomeri lukemassa epäuskoisena biisin sanoituksia, pettyneellä ilmeellä varustettuja reaktiovideoita, Tuure Boelius muiden mukana tekemässä trendaavaa meemiä. Meemiytyminen ja mielipiteiden jakaminen satavat kappaleen laariin

Pitkä matka on vielä Ruotsin tielle. – Ylilauta

4.3.2022 — Nämä kaksi ryhmittymää, espoolainen L-City ja sitten tämä Jaffin kurdish mafia ovat … Spotify-hitistä tunnettuun espoolaiseen räppäriin.

SuomiRäp | Soittolista – Biisit.info

SuomiRäp | Soittolista | Biisit.info

5.3.2022 — Kappale on ollut Spotify Suomen listan kärjessä. … mainitaan? siis sen l-city räppärin. ei löytynyt ainakaan l-city nimellä muuta kuin, …

SuomiRäp | Soittolista

Milan Jaff kokoomaketju – Sivu 35 – MURHA.INFO

Keywords: l city räppäri spotify, espoolais räppäri spotify